Ervaringen

Vrouw begin 30    “Toen ik bij Marian kwam zat ik in een enorm dieptepunt in mijn leven. Ik heb geprobeerd om hieruit te komen door te praten met psychologen, maar ik voelde mij nooit begrepen. Tijdens ons eerste gesprek zei ik letterlijk “ik ben er klaar mee”. Ik stond open voor verandering en dat is ook precies wat ik met de coaching van Marian kreeg!

Ik sta er nog steeds versteld van hoe ik in een korte periode van een paar maanden veranderd ben. Ik sta voor het eerst in mijn leven in verbinding met mezelf en voel genoeg vertrouwen om te zijn wie ik ben.

Veiligheid en vertrouwen waren de kernwoorden waar ik aan wilde werken en de SSP muziek in combinatie met de polyvagaal therapie hebben daar enorm bij geholpen.

Marian is een hele rustige vrouw en voelt heel goed aan waar je behoefte ligt. Ik voel me bij haar begrepen en dat biedt mij precies de veiligheid waar ik naar zocht!

Ik ben enorm dankbaar voor haar coaching en raad het iedereen aan die open staat om de verbinding met zichzelf te zoeken!“.

Man begin 50    “Marian heeft mij met de polyvagaal therapie geholpen bewust te worden van mijn gemoedstoestand en geleerd te schakelen tussen de verschillende gemoedstoestanden.

Alleen de bewustwording zorgt er al voor dat ik makkelijker en positiever met uitdagingen om kan gaan.

Marian is dankzij haar jarenlange ervaring als coach daarnaast goed in het begrijpen van vraagstukken. Door middel van het geven van duidelijke handvatten leert ze je deze aan te pakken. 

Ik voel mij heel prettig en vertrouwd bij de coaching door Marian". 

Meisje 16 jaar    "Na een langere periode aan mezelf gewerkt te hebben met verschillende therapeuten en psychologen, had ik toch nog wat dingen die verwerkt en losgelaten mochten worden. Toen Marian haar hulp aanbood, vond ik dit eerst nog een beetje moeilijk te accepteren. Maar na het eerste gesprek, gaf ze mij gelijk duidelijkheid en hierdoor ook vertrouwen. Met dit vertrouwen heb ik dit mooie proces aan durven gaan en de laatste pijntjes durven te bekijken. Marian heeft me met heel veel kalmte en respect geholpen. Waar ik andere coaches er makkelijk uit kon praten, omdat ik het doel van de opdracht toch al aan zag komen, wist ik dit niet te doen bij Marian. Aan de ene kant een beetje frustrerend, maar aan de andere kant juist heel mooi en waardevol. Ze gaf mij de ruimte om alles zelf te ontdekken en los te laten, terwijl ze mij hier niet in liet verdwalen.  

Ik ben heel blij met de hulp, het heeft mij ontzettend geholpen om van alles wat mij niet meer diende los te laten". 

Vrouw eind 40    "Het Safe en Sound Protocol is niet zweverig. Het is logisch: Muziek “raakt” je, je wordt er rustig van, blij van, verdrietig van, het raakt je in je zenuwstelsel. 

Polyvagaal therapie in combinatie met SSP heeft me in balans gebracht, meer bewustwording en zelfreflectie gegeven waardoor ik beter kan functioneren als mens en medemens. Het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven, het heeft ervoor gezorgd dat ik open kan staan voor mensen waar ik me veilig bij kan voelen en zelfs in staat gesteld om na jaren van eenzaamheid weer een verbintenis aan te gaan. Ik ben er een blijer mens van geworden".

Vrouw begin 60   "De coaching van Marian heeft me veel inzichten gegeven en veel geleerd. Ze heeft de coaching vanuit de Polyvagaal theorie (hierna afgekort als PVT) gegeven terwijl ze ook gebruik maakt van de vele andere tools die zij tot haar beschikking heeft.

 

Ik was al bekend met de PVT maar kon zelf niet de stappen maken om uit de ‘energieloze’ situatie (dorsaal in PVT- jargon) te komen. 

De aandacht, de zorgvuldigheid en de rake observaties van Marian hebben me enorm geholpen. De tips die ze gaf waren    praktisch en sloten heel goed bij mij aan.

De muziek (Safe and Sound Protocol of SSP) die het PVT ondersteunen heb ik ook gebruikt. In het begin werd ik duizelig    na 5 minuten luisteren. Zo ontregeld kan een zenuwstelsel zijn!! Opbouwend van 5 naar 10 naar 15 minuten kon ik de sessies van 30 minuten zonder problemen beluisteren. Ook hier was de begeleiding van Marian op maat en heb ik het als  zorgvuldig en fijn ervaren.

Kenmerkend voor Marian is haar zorgvuldigheid, haar goed kunnen aansluiten bij de ander en daardoor weten wanneer de volgende stap gemaakt kan worden. Dit alles gaf mij vertrouwen om met haar coaching en vooral met de muziek te starten. PVT gaat ten slotte om veiligheid en in contact/verbinding zijn. En dat heb ik volledig ervaren met de coaching
van Marian. Dank je Marian dat we deze mooie en bijzondere reis samen hebben gemaakt".

Vrouw begin 50   "Door de polyvagaal therapie en het Safe and Sound Protocol kan ik goed de balans houden tussen 'aan' en 'uit' staan. Door het resetten van het autonome zenuwstelsel heeft dit ook geholpen om me weer veiliger te voelen. Hierdoor is het mogelijk om te handelen vanuit rust en vertrouwen.

De coaching van Marian was heel efficiënt en duidelijk en direct toepasbaar in het dagelijkse leven."

Man begin 70      “Op een vertrouwenwekkende en deskundige wijze heeft Marian mij gedurende enige tijd gecoacht.

Met behulp van NLP technieken en polyvagaaltherapie heb ik meer zicht gekregen op mijn persoonlijk functioneren en hoe ik veranderingen kan aanbrengen.

Vooral het polyvagaal model op basis van het autonome zenuwstelsel is voor mij heel bruikbaar om een actieve stap te zetten richting meer harmonie´.

Van overleven naar leven in verbinding met jezelf